Aktuella fåglar 21–31 maj

Flyttfåglar som bör anlända i lite större antal nu Goda fyndchanser! Mediandatum för säsongens absolut första obs anges inom parentes.

Goda fyndchanser! Mediandatum för säsongens absolut första obs anges inom parentes.

Flyttfåglar som bör dyka upp nu med de första exemplaren Håll utkik och granska noga vid eventuellt fynd! Mediandatum för säsongens absolut första obs anges inom parentes.

Håll utkik och granska noga vid eventuellt fynd! Mediandatum för säsongens absolut första obs anges inom parentes.

Flyttfåglar vars sista exemplar bör försvinna nu Passa på innan det är för sent och granska noga vid eventuellt fynd! Mediandatum för säsongens absolut sista obs anges inom parentes.

Passa på innan det är för sent och granska noga vid eventuellt fynd! Mediandatum för säsongens absolut sista obs anges inom parentes.

Flyttfåglar som i extremfall kan dröja sig kvar till nu Extremt sällsynt – dubbelkolla och dokumentera noga! Rekorddatum för senaste fyndet någonsin anges inom parentes, följt av mediandatum för säsongens sista obs.

Extremt sällsynt – dubbelkolla och dokumentera noga! Rekorddatum för senaste fyndet någonsin anges inom parentes, följt av mediandatum för säsongens sista obs.

Senaste nytt

FiG-2019 ute

Nu finns finns Fåglar i Göteborgstrakten 2019 att läsa här på hemsidan. För er som beställt en tryckt version bör den landa i brevlådan vilken dag som helst,...

FiG-2018 ute

Nu finns finns Fåglar i Göteborgstrakten 2018 att läsa här på hemsidan. För er som beställt en tryckt version bör den landa i brevlådan vilken dag som helst,...

Slopat blankettkrav på tallbit hösten 2019

Med anledning av den pågående invasionen av tallbit kommer vi inte att begära in raritetsblankett för tallbit. Det slopade blankettkravet gäller från oktober...