Aktuella fåglar 11–20 april

Flyttfåglar som bör anlända i lite större antal nu Goda fyndchanser! Mediandatum för säsongens absolut första obs anges inom parentes.

Goda fyndchanser! Mediandatum för säsongens absolut första obs anges inom parentes.

Flyttfåglar som bör dyka upp nu med de första exemplaren Håll utkik och granska noga vid eventuellt fynd! Mediandatum för säsongens absolut första obs anges inom parentes.

Håll utkik och granska noga vid eventuellt fynd! Mediandatum för säsongens absolut första obs anges inom parentes.

Flyttfåglar som i extremfall kan dyka upp nu Extremt sällsynt – dubbelkolla och dokumentera noga! Rekorddatum för tidigaste fyndet någonsin anges inom parentes, följt av mediandatum för säsongens första obs.

Extremt sällsynt – dubbelkolla och dokumentera noga! Rekorddatum för tidigaste fyndet någonsin anges inom parentes, följt av mediandatum för säsongens första obs.

Flyttfåglar vars sista exemplar bör försvinna nu Passa på innan det är för sent och granska noga vid eventuellt fynd! Mediandatum för säsongens absolut sista obs anges inom parentes.

Passa på innan det är för sent och granska noga vid eventuellt fynd! Mediandatum för säsongens absolut sista obs anges inom parentes.

Senaste nytt

Stripgås och mandarinand byter kategori

Häromdagen kom Raritetskommittén (Rk) med ett besked som skakat om skådarsverige. Ett ljus i novembermörkret för alla kryssare eller en skamlös introduktion ...

FiG-2019 ute

Nu finns finns Fåglar i Göteborgstrakten 2019 att läsa här på hemsidan. För er som beställt en tryckt version bör den landa i brevlådan vilken dag som helst,...

FiG-2018 ute

Nu finns finns Fåglar i Göteborgstrakten 2018 att läsa här på hemsidan. För er som beställt en tryckt version bör den landa i brevlådan vilken dag som helst,...